Kávézzunk! 8.rész

2013.03.08. 20:33

i-just-fucking-love-coffee.jpgEz most egy rendhagyóbb extra verzió, mivel nem egy konkrét kávézóról fog szólni eme írás. Az ügyelet nehéz dolog tud lenni, de erre nekem az "öregek" csak annyit mondanának, hogy a fiatal szervezetednek illene bírni. Bírja is, csak akkor már had kapjon egy kis pluszt is ilyen sötét nedű formájában, mert hát ugye kávézni jó dolog.

A méret: nos, hát, pontosan nem tudom mekkora a kórház alapterülete... és nem, kökahvi 2.jpgzelítőértéket sem tudok mondani. Maradjunk az általánosításnál, hogy hatalmas szabad téren helyezkedik el, könnyen hozzáférhető helyen van. Berendezése egy kórház várójára hasonlít... jah várjunk csak, hiszen az is.

A portéka: eme gyorsan sebtiben elkészült végtermék közepes, de stabil minőséget garantál. Színe sötét, íze kesernyés, markáns, helyenként kellemesen felvette az automata aromáját és mellékízét. Néha a pocokméreg és az iható között tudna mozogni egy skálán, ha lenne ilyenem. A cukor tud rajta javítani, bár ha nagyon sok cukrot teszel bele, akkor meg a diabetessel játszol. Barna cukor funkció nincs rajta sajnos és szerintem néha a több cukorral gomb sem működik...  A termék az egyszerűségre törekszik, csak semmi csicsa, hanem a tömör lényeg.

kahvi.jpgA kiszolgálás: fennakadás csak sorban álláskor van, de egyébként gyorsan teszi a dolgát.

A árak: szerinted?

Értékelés: áh, most nem osztok pontot.


NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr125123755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása