A legutóbbi visszatérésen felbuzdulva, váratlan lépésre szántam el magam, és kitartásotok jutalmáért kaptok még egy csokorral eme netes remekekből! 

surprise_psych.gif

1. Amikor a munkaheted harmadik 24 órás műszakjába sietsz reggel.

7_munkanapodon.gif

 

2. Kezedbe nyomják az egyik beteg kézzel írott beutalóját, amit nem hogy megfejteni nem tudsz, de még a rövidítések is olvashatatlanok.

kezzel_irott_beutalo_1.gif

 

3. Amikor a leendő új munkatársatokat körbevezetik és a ti részlegetekhez érnek.

office.gif

 

4. Amikor az egész délutános műszak alatt folyamatosan csörög az előjegyzéses telefon.

elojegyzos_telefon.gif

 

5. A reakciód, amikor egy kollégád az MR pulthoz lép, és csak annyit fűz a 38 perces vizsgálathoz miközben az 1 órás csúszásod akarod behozni: " Arra gondoltam, hogy ki kéne próbálni egy pusztán 10 perces szekvenciát még pluszba."

ramentes_protokollra.gif

 

6. A reakciód, amikor a multifázisos stroke-szív CT angio hajnali 3-kor félbeszakad géphiba miatt.

gephiba_stroke_kozben.gif

 

7. Amikor sietnél éjszaka pihenni, de megállítanak, hogy "hol van a háziorvosi ügyelet?" (Egyébként az ajtótokkal szemközti oldalon, 24-es betűmérettel kiírva)

haziorvosi.gif

 

8. Amikor megkapod a betegtől a szedett gyógyszerek listáját, mert nem tudja hogy pontosan mit is szed a cukrára.

aladin.gif

 

9. Amikor a beteg hozzátartozója az előkészítés során benn van veled, de jobban tudja, hogy melyik vénát kell szúrnod, hogyan kell fektetned és milyen protokollal kell vizsgálnod... a 3. perc után már csak ennyire telik tőled:

oktondi.gif

 

10.  Amikor hátramész végre  a kávéfőzőhöz egy kávéért, és váratlanul betoppanó "drága" kollégád közben ecseteli neked, hogy milyen isteni tejszínestökfőzelékesbabosmártásospadlizsánkrémlevest csinált, miközben a smink folyik szét az arcán.

giphy_1.gif

 

11. Amikor éjszaka már a harmadik negatív stroke CT-nél is ugyanazzal a körítéssel adják elő neked a beteg történetét.ejszakai_sulyos_beteg_ref.gif

 

12. Hiába érvelsz a polytraumás beteg fektetésekor, hogy a monitorokat és a respirátort hova kell rakni, mindenki jobban akarja tudni, mint te, de nincs kedved már vitatkozni és hagyod, hogy szenvedjenek.

ezgif_com-optimize.gif

 

13. Amikor végre meglátod a bejárati ajtót ahogy hazaérsz munka után.

giphy.gif

 

 NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr3614971270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása