Csak egy gondolat

2011.08.03. 19:18

Már régóta érett ez a bejegyzés.

Nincs rosszabb az emberi önzőségnél és irigységnél. Azoknál, akik egy tragikus esemény után a saját érdekeiket helyezik előtérbe gondoskodás és szeretet címén. Pedig ő maga csak holmi - hidasi kifejezéssel élve - jött-ment. Hozzám és a családomhoz igazából nincs köze, de ő mégis másképp fogja fel a dolgokat. Ő igényt nem tart semmire és vitázni sem szeretne róla. Persze azért elkérné, mert neki az hasznos és jár is neki. Miért is? Mert olyan dolgokba üti bele az orrát, amihez neki köze sincs? Mert visszaélt egy beteg ember bizalmával? Hol itt az igazság? Sajnos a választ és hogy mi játszódik le a fejében én nem tudom, lehet jobban is járok így. Hogy megkapja-e amit kér? Legfeljebb tőlünk a magáét, mást nem. Ide idéznék egy klasszikust is: "You can't always get, what you want."

Ígéretekkel már tele a padlás, persze ebből mit látok viszont? Semmit. Ha ő így, én is így. Ide eszembe jutott még egy idézet, bár én nem az Ezékiel 25:17-et idézem, mint Samuel L. Jackson a Ponyvaregényben. Nem, csak ennyit: "Everybody lies."

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr413123453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása