Az ifjak egy kimaradt fejezete

2012.02.20. 21:05

2011.10.22. Hidas-Hosszúhetény

106_3635.jpgA Véménd elleni 8-0 után jött két nyögvenyelős győzelem (bár a Babarc elleni 1-6 szépnek tűnik, de a Dunaszekcső elleni 2-1 árulkodó), amiket nem láttam élőben, de erre a meccsre ki tudtam látogatni. A meccsen a cél ebből a kis kisiklásból való kilábalás volt, de lássuk, hogy sikerült-e.

Kicsit késve érkeztem a meccsre, de az első esemény a hidasi kapus kiválása volt, akit kénytelenek voltak lecserélni, mert betegen vállalta a játékot, csak sajnos nem bírta energiával. Az állás ekkor 1-2 volt a hetényi gárdának, akik semmi érdemlegeset nem műveltek a játékrész maradékában, amit láttam.

106_3630.jpgA második félidő hidasi nyomást és fölényt hozott magával, ami egy egyenlítő találat formájában célba is ért, míg a hetényiek szórványos ellentámadásait remekül szűrték a hidasi védők. A gól után mindenki kicsit felszabadultabb, lendületesebb és vérmesebb játékot várt a hazai csapattól, de a legnagyobb megdöbbenésre a srácok kapkodóvá, idegessé, görcsössé váltak. A hetényiek ekkor szándékosan elkezdték húzni az időt és hergelni a hidasiakat (melyik csapat nem tenné ezt meg egy olyan ellenféllel szemben, akitől tartanak). A hidasi védelem ekkor kezdett meginogni, de a "vészkapus" remekül állta a sarat, és több nagy védéssel tartotta életben a csapatot. A viszont a 80. percben megjött a hidegzuhany egy távoli szabadrúgás formájában, ami behullott a kapuba...

Névtelen-1.jpg

A csapat szemmel láthatóan csalódottan tudta le a maradék 10 percet, némi kakaskodással fűszerezve.

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr444149409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása