Ismétlődő, visszatérő alkalom, hogy az ember beöltözhessen valamilyen ötletes, fura, vicces vagy éppen ijesztő maskarába. Ez a farsang. Természetesen a főiskolán sem változnak a dolgok, legfeljebb a véralkoholszint kezd el növekedni. Az idei farsang sem volt különb, mint az előző. Ötletes jelmezek sokasága, hangulat a tetőfokon. Volt nekünk Michael Jacksonunk, Fekete Pákónk, DJ Mávunk. A lányokat pedig a jelenlévő két pimp szponzorálta (persze nem mindegyiket...). Javaslom, hogy nézzünk meg pár képet az emlékezetek felfrissítése végett!

Pimp my bucket. Ahogy látható a hippik is képviseltették magukat ezen a jeles eseményen.

 

 

 

 

 

 

 

 

DJ MÁV legfeljebb a gyakori gyors zeneváltásai miatt volt veszélyben. A képen azért látható, hogy a kezével gyenge pontot keres.

 

 

 

 

 

 

 

Fekete Péter Pákónak hatalmas sikeres volt a mai fiatalság körében. Persze ő is örömel fogadta a hölgykoszorút.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát... én is meglepődtem volna ennek a vámpírnak a láttán... bár szerintem ez a pimp örül neki.

 

 

 

 

 

 

 

 

Még Lara Croft is vett ki szabadnapot a világ megmentése után. Meg is érdemli. A háttérben Hugh Hefner látható álszakállal.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oké, rendben, hogy a denevérek nem bírják annyira a fényt. Még az is lehet, hogy őt a Batmobile hozta... esetleg egy űrhajó... véleményem szerint Sub-Zeroval lehetett egy kisebb összezördülése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyesítsünk erőinket!

 

 

 

 

 

 

 

 

Búcsúzásképpen pedig a képhez kapcsolódó kérdés: "Hány ujjamat mutatom?"

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr152197380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása