Az ifjak

2011.10.29. 21:35

Kicsit el vagyok ugyan maradva, de most pótolok. Ekkor még aranyra esélyes volt a csapat, de mára kiderült, hogy az ezüstért fognak küzdeni a fiúk. Erre majd egy következő posztban kitérek.Panormam Hidas Arena.jpg100_3412.jpg8-0. Szép eredmény, ez nem vitás. Egy egyszerű futballbarát csettint is ennek hallatán, hogy "Na, ez aztán a foci!". A krónikához hozzátartozik, hogy a félidőben már 5-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Kérdés, hogy mi történt a második félidőben? Először is 3 csere, ami félig-meddig befolyásolta a csapatjátékot, másodszor pedig az, hogy mindenki gólt akart rúgni. Akarásnak pedig nyögés a vége főleg úgy, hogy csak a kapura lövések 10%-a talált kaput. Igaz, abban volt 3 gól és pár tesztlövés a kapusnak.

corner.jpgEnnek ellenére gratulálok a csapatnak ehhez az eredményhez, mert okoztak egy szép délelőttöt az akkor kilátogató néhány 10-20-30 nézőnek.Team.jpg

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr403338866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása