Kávézzunk! 2. rész

2012.08.08. 19:55

i-just-fucking-love-coffee.jpgMai áldozatom a Four Seasons kávézó az Árkádból. Előzetesben, picit többet vártam tőlük, de hát nem lehet minden tökéletes.

Méret: ha az egész kávézót nézem -külső-belső résszel együtt- akkor egy egész szép méretekkel ellátott kávézóról beszélünk, de ha felosztom, akkor a belső rész picit szűkös tud lenni sok ember esetén, a "kiülős" (azért idézőjeles, mert a kávézó úgymond terasza az Árkádon belül van) már valamivel tágasabb.

A portéka: nos teából csak egy jegeset kóstoltam, de nem nyerte el tetszésem, meleghez (teáról van szó) pedig még nem volt szerencsém. Nálam a teszt alany továbbra is a latte macchiato, amit ugyan itt kisebb adagban adnak, de azt igényesen készítik el és gusztusosan tálalják. Mondhatni erre megérdemelnének egy "Me Gusta" pecsétet, ha osztogatnék ilyet. Ellenben, hogy valami rosszat is írjak, a limonádéjukra ezt sajnos nem lehet mondani. Kitikkadva kértem egyszer egy trópusi limonádénak nevezett valamit, amit elsőre biztató volt, meg rostos (igen, tettek bele gyümölcsöt), viszont az állaga inkább hasonlított a szívószálon keresztül felszívva a takonyra... valamiért el is ment tőle a kedvem.

Kiszolgálás: az értékelés során ez menti meg a lepontozástól, bár annyi panaszom lenne, hogy roppant lassan reagálnak az emberre a pincérek, de legalább mosolyognak hozzá.

Árak: mondhatni középkategória, se nem túl drága, de se nem túl olcsó.

Pontosztás:

Először: 4/5 - mert a kávéhoz kapott teasütim fele kormos volt...

Updatelve a limonádéval: 3,5/5 - csak a kiszolgálás mentette meg...

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr794702428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása