Az első...

2009.06.20. 02:07

Azt mondják, hogy az első mindig különleges. Na nem kell rosszra gondolni, én itt speciel az első bejegyzésre gondoltam a köszöntőt követően. Bemutatkozásnak annyit, hogy "blogpályafutásom" a kihittevolnán /kihittevolna.freeblog.hu/ kezdtem másodmagammal, amin az emberiséggel kapcsolatos legújabb tudományos kutatásokat, híreket gyűjtöttük össze. A blog a kilépésem után rövid időn belül felfüggesztette működését. Még nem tudom mit fog hozni a sors ezzel a bloggal kapcsolatban, de remélem fokozatosan beindul majd az üzem. Magamról még annyit, hogy jelenleg tanuló státuszban vagyok és egy kollégiumban lakom, ahol rengeteg érdekes esemény zajlik és rengeteg érdekes ember vesz körül. A folytatásban ki is emelnék egyet a sok közül: Tomikát.

Tomika rövid leírása: ösztön lény, aki részegen futva teleportálásra vagy féregjárat megnyitására képes. Testében több májszövet van, mint csont --> ebből következik, hogy még életben van a sok ivástól. Az iváson kívül persze egyéb erényeit is csillogtatja, jelenleg zenei pályáját egyengeti DJ MÁV művésznévvel.

A képen természetesen Tomika látható begubózás előtti állapotában.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lezárásként pedig egy kicsit nyugtatóbb hatású képpel búcsúzok:

ezzel a képpel szeretném érzékeltetni a folyosón uralkodó csendéletet éjfél után vizsgaidőszakban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr211196415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása