Kávézzunk! 9.rész

2013.03.10. 10:14

i-just-fucking-love-coffee.jpgA Ferencesek utcájában járva végre erőt vettem magamon és betértem ide, hogy legyen miről írnom. Nos, valamilyen szinten megfogott, de lássuk is inkább!

Méret: családiasan kicsi, a kávéházak méreteitől távol áll, hiszen elsődlegesen ez inkább cukrászda. Maximum 24 fő fér el egyszerre, persze méretektől függően. Berendezése hangulatos, érződik róla a cukrászda hangulat, amit megerősít a süteményekkel teli pult. Az asztalok pultszerű vagy boxokra hajazó (igazából nem is tudom hogyan nevezzem) mivolta nekem egy picit a kaposvári Centrál kávézót juttatja eszembe... de arról majd egy picit később.

A portéka: náthásan lattéhoz volt most kedvem, aminek a tejhabja kellően sűrű lett. A kellően sűrű annyit tesz ebben az esetben, hogy a kockacukrot fenntartja a tetején. A lényege kellemesen meleg és nem tűzforró, mint ahogy már jártam pórul sok másik helyen...

A kiszolgálás: mosolyogva, udvariasan fogadják a vendéget, ez mondjuk alapelvárás is, de hát még sincs mindig így. A kiszolgálás tempója is megfelelő és nem csak leb****ák ledobják eléd, hogy igyál. A tálalás is gusztusos.

Árak: egy bambi és a latte volt kb. 600 Ft, így az árakat teljesen korrektnek találom, ahhoz képest, hogy azért egy elég forgalmas utcában helyezkedik el.

Pontosztás: 4/5 - de csak azért, mert ez elsődlegesen egy cukrászda. Mindenesetre csak pozitívan tudok nyilatkozni róla.

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr1005125716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása