A kollégium életében meghatározó szerepet tölt be a vizsgaidőszak. Ilyenkor feleannyira aktívak az amúgy alapból aktív emberkék, de ez teljesen érthető. Ebben az időszakban öröm a folyosón sétálva meghallani azt, ahogy Tomika az első szinten előadja magának és az éjjeli lepkéknek a tananyagot, majd szünetet tartva húz egyet a 1,5 literes Pennys energiaitalából.

A folyosón tovább bolyongva az ember akarata ellenére is betéved a dohányzóba, ahol mindig akad valaki. Persze valamikor többen keresik a nyugalmat eme "szentélyben", valamikor kevesebben.

Valahogy így fest a dohányzó hajnali 2-kor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mostani meleg viszont jó pár tudásszomjjal küszködő nebulót kitessékel a szobájából a relatíve hűvösebb folyosóra. Itt elsősorban a lepkékkel és egyéb szárnyasokkal gyűlik meg a bajuk. Ritkán pedig egy olyan figurával, aki éjjel tanulás helyett fényképeket készít...

 


 

A tanulás magánya

 

 

 

 

 

 

 

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr221198046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása