Az első bejegyzésem 2007.02.07.-én született  a blogban. 1 év 10 hónap 8 napot élt a megszűnéséig. Túl fiatal volt a leálláshoz, de bekövetkezett aminek be kellett következnie.

Az egész blog ötlete akkor merült fel, amikor először elkezdtem a blogírást és egy nap mikor nem tudtam mit írni, hát álhíreket írogattam az akkori blogomra. Ez még az első blogomon történt, a  nagyfog.freeblog.hu-n. Ekkor jött a kollégiumi szobán belüli nagy ötlet: kéne csinálni közösen egy álhíreket terjesztő blogot. Ketten kezdtük, 4-en folytattuk, majd 2-en fejeztük be. Nem tudom mennyire volt sikeres a blog, a statisztikákat JSanyo böngészgette. Nekem egyszer sem sikerült belépnem... de ez az én ügytlenségemnek volt köszönhető...

Írtunk többek között N'Dabékaya G'Nkulu professzorról, a szenegáli termésezttudósról, akinek megannyi állatfajt köszönhetünk (Kezes zsifó, Szenegáli kúszóbéka, Szibériai kockásfülü csajkaajkú fogas kopaszkacsa), írtunk a Földet, a Marsot és a Holdat betelepítő sünökről; a sünológosukról, akik segítettek felismerni a sünöket; és itt írtunk először az új magyar tömegoszlatási fegyverről, a pamplonai-csodafegyverről. Becsődöltettük a Knorr-t, oroszokkal vásároltattuk fel a Philip Russelt; egymásnak ugrasztottuk a médián keresztül Bruce Willist és Chuck Norrist; megismertettük Magyarországot a Topmodell-syndromával és elkezdtük forgatni a Kisgömböc című magyar horrort.

Mozgalmas 10 hónap volt... de véget ért. Felvetődött a folytatás lehetősége, de ott is maradt.

1. kép: A képen a Marius Darius Ragadauskas által felfedezett Rövidnyakú fejzsiráf látható.

 

 

 

2. kép: ezen a képen egy szintén Ragadauskas által felfedezett állatfaj, a vérbirka látható.

 

 

 

 

Ehhez csak annyit fűzök még hozzá: "Sic transit gloria mundi."

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr721237621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JSanyo (törölt) · http://jsanyo.freeblog.hu 2009.08.05. 23:04:27

Élt: 2007. február 07. - 2008. december 23.

Egyébként hozzátenném, hogy mocskosul hiányzik. Csomószor jut eszembe olyan dolog, amiből simán tudnék bejegyzést írni, csak éppen nincs hova. Feltámasztanám, mint Locke-ot a Sziget :)

NagyFog 2009.08.06. 14:03:26

@JSanyo: Hmmm, így visszagondolva nekem is eszembe jutott pár eszement dolog. Ráadásul a twittert is fel lehetne használni a hírek terjesztésére. Tetszetős a feltámasztás :)

NagyFog 2009.08.06. 14:04:19

@JSanyo: Téynleg 2007 óta élt a blog? :D
süti beállítások módosítása