A mai estén a szürke eminenciással ültem le beszélgetni, aki egy madárról kapta becenevét. Nem, nem veréb és nem is galamb. Ő a "két n-es" Lunnda, aki a nevével ellentétben nem rendelkezik színes és feltűnő csőrrel. Akkor lássuk a lundát! 

 

 

 

 

 

1. Szerbusz Lunnda, vagy inkább, szervusz? Honnan jöttél? - „A Pennyből.”

Most komolyan. - „Vértessomlóról.”

 

2. Honnan jött a Lunnda, mint becenév? - „Egy bizonyos testrészem (természetesen itt az orráról van szó - szerk.) mérete miatt kezdtek el cikizni. Aztán rám ragadt.”

            De ugye tudod, hogy van olyan állat, hogy lunda (fent a baloldali jobboldali képen - szerk.)? - „Persze, hogy tudom.”

            Azért van igazi neved is, ugye? - „Igen.” 

 

3. Ha jól tudom a te szobatársad a Főnökasszony. Nincs rajtad valamilyen nyomás amiatt, hogy vele laksz együtt? - „Jól meg kell gondolnom mit mondok. Egyébként nincsen. Nyugodt ember vagyok.”

És van valami befolyásod, hatalmad ez által a kollégiumban? - „Természetesen nincs és nem is szeretném, hogy ezáltal legyen.”

 

4. Hova? - „Jó.”

 

5. Akkor most térjünk vissza a normalitások talajára. Jelenleg sportolsz vagy régebben sportoltál valamit? - „Jelenleg már csak focizok, de azt is csak hobbiszinten. Régebben kosaraztam és karatéztam is.”

Szavaidból azt veszem ki, hogy régen aktívan is játszottál. Milyen aktivitással űzted a sportot? - „Megye II.-ben heti rendszerességgel.”

És milyen poszton? - „Középhátvéd.”

Karatéban milyen öved volt a derekadon lévőn kívül? - „Narancssárgáig jutottam, de az edzőm közben kiment külföldre és így abba kellett hagynom a karatét.”

 

6. Ha lenne lehetőséged játszani nagypályán, akkor játszanál még? - „Igen mindenképpen játszanék.”

 

7. Most térjünk át a kollégiumra egy kicsit. Azt hallani, hogy érdekes kapcsolatot ápolsz a rövidnyakú illetve nyakatlan emberekkel. Igaz ez? - „Nem értem a kérdést.”

            Akkor konkretizálok. Milyen kapcsolatot ápolsz a Timivel? - „Pazart.”

            Talán plátói? - „Kapcsolatunk inkább maratoni.”

 

8. Nem mondták még, hogy visszahúzódó vagy? - „De, már hallottam.”

 

9. Tudod, van egy kérdés amit nem lehet kikerülni, mert eléggé szem előtt van, de mások szerint is nagy orrod van vagy csak rossz a szemmértékük? - „A legtöbben kedvesen azt mondják, hogy "nincs is olyan nagy orrod". A többieknek meg csak rossz a szemmértéke.”

 

10. Üzensz valamit az olvasóknak? - „Betűzzétek, hogy buzi! à J-U-S-T-I-N B-I-E-B-E-R”

 

NF

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyfog.blog.hu/api/trackback/id/tr72584467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása